Asset 2
b o w

Herbestemmen met de grootste meerwaarde

Bow architecten geeft gebouwen en sites met een rijk verleden een duurzame en rendabele toekomst. Omdat goede locaties en materialen eindig zijn, zoeken we bij elke herbestemming naar de grootste meerwaarde voor onze planeet, onze samenleving, de huidige en toekomstige gebruikers, maar ook absoluut voor de eigenaars-investeerders. Wij bow-ers geloven dat een architect niet alleen een ontwerp maakt, maar een totaaloplossing voorstelt. Alleen zo realiseren we een goeie kernontwikkeling, met stads- en dorpskernen waar het aangenaam is om te wonen, werken, winkelen en ontspannen.

Bow architecten geeft publieke gebouwen, schoolgebouwen, bouwkundig erfgoed, pakhuizen, en goed gelegen terreinen en industriële sites een nieuw glorieus leven. Door meer te doen dan ontwerpen alleen – en door scenario-denken, verder dan alleen vandaag. Met een digitale 3D-kopie van al onze projecten verlengen we de levensduur van, en houden we onze materialen en gebouwen in de kringloop. Ook na de herbestemming.

Contacteer ons

Ben je op zoek naar een herbestemming van oude bedrijven of verlaten terreinen?

Laat het ons weten en we laten u meteen meedromen.

Contacteer ons

Ons team

 • Pieter Verfaillie - architect / founder
  -
 • Saar Huyghebaert - architect / stedenbouwkundige
  -
 • hallo nieuwe collega
  -
 • Koen Mersy - ir. architect
  -

Deel onze ruimte

Kom vrijblijvend langs voor een gesprek en lekkere koffie en we delen graag onze visie hoe we met zijn allen slimmer kunnen omgaan met de ruimte waarin we wonen, (be)leven, bewegen en ondernemen.