Asset 1
Asset 2
b o w

Nieuw Wonen & Werken - Flamingo

Gewijzigde activiteiten geven aanleiding tot een zoektocht naar een geschaalde site voor de nieuwe bedrijfsfilosofie. De ontwerpmatige en budgettaire studie leiden tot de keuze om in te breiden op eigen terrein.

Vertrekpunt voor het ontwerp is het afsplitsen van ‘de kop’ van de rest van de gebouwen om hier het nieuwe bedrijfsgebouw neer te poten. We schrijven samen met de opdrachtgevers het programma op maat uit en dit resulteert in een welbepaalde oppervlakte voor het bedrijf, de woning en de buitenruimtes. De toekomstig gerealiseerde oppervlakte zal ook aangepast en geschikt zijn voor de groei van het bedrijf.

Het ontwerp voorziet in een magazijn met werkplaats in de plint, op een logische manier gelinkt met bovenliggend een opengewerkt volume voor kantoren en showroom. Dieperliggend op dit niveau bevindt zich de woning.

De werkomgeving wordt in een open concept georganiseerd en gestructureerd in een economisch grid. Alles wordt aan elkaar gebreid door de multi-inzetbare conference- en lunchruimte. Twee terrassen zullen ofwel voor werk of voor ontspannende doeleinden kunnen worden ingezet.

Ben je op zoek naar een herbestemming van oude bedrijven of verlaten terreinen?

Laat het ons weten en we laten u meteen meedromen.

Contacteer ons

Specifiaties

Locatie
 Roeselare
Status
Ontwerp
Oppervlakte
120m² nieuw wonen - 810m² nieuw werken
Klant
 Assist2Enjoy
Team
bow architecten
Conceptschets
Luchtfoto
Gevelbeeld
Organigram